McDonald Putrajaya Akan Menjadi Tumpuan PengunjungPUTRAJAYA - Sebuah restoran yang akan menjadi tarikan pengunjung di Putrajaya pada hujung minggu nanti. Sebelum ini penduduk di Putrajaya merungut bahawa setiap kali mereka ingin beli McDonald. Mereka akan ke Kota Warisan, Sepang yang berhampiran dengan Nilai. Kini mereka tidak perlu merungut lagi. 

McDonald atau akan dikenali sebagai McCafe akan beroperasi sepenuhnya pada 1 Ogos 2016 tepat jam 12.00 tengah malam. McCafe ini terletak di Presint 2, Putrajaya. Berhampiran Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin (Masjid Besi, Putrajaya).

Jadi kepada mereka yang tidak sabar dengan kehadiran McCafe ini. Ada berita yang lebih menarik. McCafe ini menyediakan PlayPlace atau Mini Play Ground di dalam McCafe ini. Anda boleh membawa anak bermain di sini.Selepas ini tiada lagi masalah jika ingin ke McDonald yang jauh di sana. Di Putrajaya pun ada.

- Beruang Manja
McDonald Putrajaya Akan Menjadi Tumpuan Pengunjung McDonald Putrajaya Akan Menjadi Tumpuan Pengunjung Reviewed by Admin on 8:07:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.