Terjumpa Duit RM50.00Kuala Lumpur - Seorang lelaki dipercayai terpedaya dengan duit yang dijumpai atas jalan. Pada ketika itu lelaki tersebut sangat memerlukan duit untuk sara hidupnya di tengah bandar kota Kuala Lumpur.

Tetapi malang nasibnya tidak menyebelahi beliau. Apabila dia ingin membeli nasi di sebuah gerai makanan. Dia ambil lauk sebanyak yang boleh untuk dia makan sampai kenyang. Bila tiba masa untuk bayar jumlah nasi dan lauk yang diambilnya. Sekali wang tunai yang berjumlah RM50.00 itu adalah bukan wang. Dia adalah Flyers sebuah syarikat Pinjaman Wang.

Begitulah contoh penceritaan jika seseorang yang berniat baik memerlukan wang untuk menampung dirinya ketika di Kuala Lumpur. Apa yang boleh kita ambil iktibar dari perkara ini adalah jangan lah membazir jika kita mempunyai wang yang banyak. Guna la dengan berpada-pada jika perlu.

Ini adalah satu strategik syarikat Pinjaman Wang kepada orang ramai yang memerlukan duit peribadi.
Kita tak tahu macam mana dia cuba memerangkap pelanggan mereka. Tapi ini adalah satu perangkap dimana jika orang menjumpai Flyers ini. Pihak syarikat tersebut akan menuju kepada orang tersebut untuk menarik minat orang supaya memohon wang pinjaman daripada syarikatnya.

Nampak macam duit kan?

Bila buka duit tu apa perasan korang bila dia tulis SAMPLE?

Siap dua helai lagi duit tu...


Sekali Flyers Pinjam Duit Ah Long!


Jadi berhati-hati rakyat Malaysia di luar sana.


Terjumpa Duit RM50.00 Terjumpa Duit RM50.00 Reviewed by Admin on 12:07:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.