[VIDEO] Aku Kecewa Dengan Anak Sendiri


Siapa tidak kenal dengan anak kepada Saleem (Iklim) yang pernah viral suatu ketika dahulu menyanyikan semula lagu ayahnya. Dengan suaranya yang lunak dan sedap didengar oleh netizen. Mempunyai paras rupa yang menawan hati wanita serta berbakat dalam nyayian.

Namun, ada satu video yang dirakam oleh Utusan Online mengenai anaknya yang tidak mengenang budi jasa ayahnya suatu ketika dahulu. Wartawan yang Utusan Online dapat mengorek kisah sebanar mengapa Saleem kecewa dengan anaknya sendiri sehingga tidak mengaku itu adalah anak dia sehinggakan Saleem terkilan dengan sikap anaknya itu sendiri.

Untuk mengetahui kisah sebenar. Saksikan video tersebut di bawah.Setelah mendengar perbualan diantara Saleem bersama wartawan. Saleem didakwa kononnya tidak mengaku anak. Tetapi ada kisah silam disebalik peristiwa antara keluarga ini. Biarpun Saleem dahulu pernah ditangkap kerana dadah dan mempunyai masalah keluarga diantara mereka. Saleem tidak pernah melupakan tanggungjawabnya sebagai ayah untuk mendidik anaknya sehingga berjaya ke hari ini.

Saleem memohon agar anaknya memohon maaf dengan perbuatan ayahnya yang dahulu dan agar anaknya meminta maaf kepada nya bagi menyelesaikan masalah ini. Dia turut memberi nasihat kepaad anaknya agar perkara yang lepas harus dilupakan dan dimaafkan kerana Saleem juga adalah manusia biasa dan dia juga sebagai umat Nabi yang sentiasa melakukan kesilapan.

Apa yang dapat kita lihat disini mungkin terdapat sedikit perasaan dendam antara anak dan bapanya terhadap kisah silam keluarga mereka berdua. Bagi Saleem biarlah perkara yang lepas itu menjadi satu tauladan dan pengajaran antara dia dan juga anaknya agar kembali kepada kehidupan yang sama seperti orang lain.

Sumber - Utusan Online

[VIDEO] Aku Kecewa Dengan Anak Sendiri [VIDEO] Aku Kecewa Dengan Anak Sendiri Reviewed by Beruang Viral on 1:56:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.