Nak Tayang Badan Atau Nak Bagi Kurma


Dua hari lepas berlaku kes orang nak bagi kurma dia Bazar Ramadan Kluang, Johor. Dalam kes tersebut kelihatan sekumpulan lelaki berang dengan menghalau rombongan yang dipercayai daripada Ahli Politik. Ada juga yang mengaku dianya adalah seorang imam kawasan tersebut. Namun orang yang menyatakan dia adalah seorang imam itu disedari oleh netizen yang sebelum ini pernah menahan rombongan dari Ahli Politik yang sama. Tapi pada waktu itu dia meminta surat pengesahan atau surat yang meluluskan rombongan dari Parti Politik mengedar kurma di Bazar tersebut.

Dah Semalam berlaku lagi satu kes yang berbeza. Daripada Parti Politik yang sama. Cuma kawasan yang berbeza. Young Syefura, Ahli Majlis Kajang dikecam oleh netizen di laman sosial terhadap pakaian yang dipakai oleh Ahli Majlis tersebut ketika mengedarkan kurma kepada pengunjung bazar kajang.

Netizen kutuk cara pemakaian Young Syefura ketika mengedarkan kurma. Ia ibarat tidak menghormati bulan ramadan kerana berpakaian menjolok mata. Ada sesetengah pihak menyatakan bahawa dengan cara pemakaiannya boleh menjatuhkan iman seseorang lelaki.

Walaupun niat seorang Ahli Majlis Kajang ini sangat baik untuk membuat edaran kurma secara percuma kepada pengunjung serta peniaga bazar. Tetapi harus menghormati bulan ramadan ini dengan lebih baik.

Antara komen netizen membidas di laman sosial Young Syefura sendiri di Facebooknya.
Selepas kejadian ini berlaku. Young Shefura tidak senang hati dengan netizen yang mengecam beliau di laman sosial. Sehingga mengatakan lelaki di Malaysia ini gila Seks.

Young Syefura Othman

Young Syefura Othman, Taman Segar Perdana. 13,134 likes · 21,479 talking about this. Page rasmi Young Syefura Othman ( Rara) Penolong Setiausaha DAP Wanita Kebangsaan AJK DAP Selangor Penyelaras DAP...

Young Syefura Othman

Young Syefura Othman, Taman Segar Perdana. 13,136 likes · 28,608 talking about this. Page rasmi Young Syefura Othman ( Rara) Penolong Setiausaha DAP Wanita Kebangsaan AJK DAP Selangor Penyelaras DAP...

Nak Tayang Badan Atau Nak Bagi Kurma Nak Tayang Badan Atau Nak Bagi Kurma Reviewed by Beruang Viral on 1:22:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.