[VIDEO] Gersai Wujud di Jepun 100 Tahun Dahulu


Terdapat sebuah video yang diterbitkan oleh sebuah laman di Facebook menceritakan sejarah sebenar dimana terdapat Gergasi yang menyerupai manusia telah wujud pada tahun 1902 dahulu.

Seperti yang kita tahu. Jepun telah maju lebih jauh dari negara lain lebih 50 tahun kehadapan. Terdapat sebuah video yang berjaya dirakan pada tahun tersebut yang telah membuktikan manusia berkentinggian lebih 10 kaki tersebut dipuja-puja oleh masyarakat Jepun ketika itu.
Ada netizen menyuarakan bahawa video tersebut telah di edit daripada sebuah filem yang diterbitkan oleh Jepun untuk buat tontonan umum cerita dongeng masyarakat Jepun suatu ketika dahulu. Ada juga yang menyatakan dia adalah seekor dajal yang telah bertapak di dunia ini sekian lama.

Walau apa pun jangan lah kita mudah percaya dengan video yang dimainkan di media sosial kini. Apa yang penting kita seharusnya sentiasa beramal kepada yang maha esa untuk kebajikan diri kita dan berdoa yang baik-baik sahaja. Yang pasti kiamat itu pasti ada. 
- Beruang Viral

[VIDEO] Gersai Wujud di Jepun 100 Tahun Dahulu [VIDEO] Gersai Wujud di Jepun 100 Tahun Dahulu Reviewed by Beruang Viral on 2:26:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.