Berita gembira buat pengguna Iphone Malaysia


Kuala Lumpur - Dulu punya la payah nak cari tempat dekat mana nak replacement part iphone jika rosak. Iphone ni bukan macam phone android yang lain. Sejujurnya iPhone adalah phone paling cerewet di DUNIA.

Kini Apple Reseller Machines telah mula menyediakan perkhidmatan penukaran kerosakan iPhone korang yang dibawa khas dari Cupertino Apple. Lepas ini tak perlu takut lagi dah sama ada original atau local part yang korang tukar beratus-ratus tu.

Dekat bawah ni senarai harga dimana terdapat beberapa peralatan asas yang sentiasa berlakunya kerosakan kepada iPhone korang. Siapa ada lagi iPhone 5 yang lama-lama dulu boleh lah tukar screen korang yang pecah tu dengan harga RM399.


Kalau jumpa yang lagi murah di luar tu korang fikir la sendiri. Kenapa perlu tukar dekat kedai lain walhal Apple Store pun ada sediakan perkhidmatan ini.

Jadi kepada korang yang betul- betul kan tukar part iPhone korang macam mana. Boleh la hubungi Machines Service Centre yang terdekat untuk buat appointment penghantaran phone.

Sumber : Machines, Switch
Berita gembira buat pengguna Iphone Malaysia Berita gembira buat pengguna Iphone Malaysia Reviewed by Beruang Viral on 4:30:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.