Hasil suntingan remaja ini sangat REAL


Batam - Meluangkan masa dengan selebriti terkenal sememangnya sesuati yang sangat mustahil. Namun dengan kecanggihan teknoligi yang ada , anda mampun duduk bersama dengan mereka.

Bagaimana pula perkara itu berlaku? Antara salah satunya ialah dengan menggunakan aplikasi editing yang canggit seperti perisian Adobe.

Pemuda yang berasa dari Batam, Indonesia ini Syahril Ramadhan yang tular di media sosial baru-baru ini membuka mata netizen kepada hasil suntingan editingnya yang boleh dikatakan tahap dewa!


Bukan senang nak masukkan muka kita sendiri dalam poster pelakon Hollywood tau. Tapi Syahril ini membuktikan yang dia mampu lakukan dengan hanya menggunakan Adobe Photoshop.
Memang nampak sangat real hasil editing yang dilakukan. Penata cahaya juga sangat bersesuaian dengan gambar asal. Dari mana dia belajar untuk melakukan editing yang hebat ini?

Sebelum viral gambar-gambar yang hebat ini. Syahril Ramadhan ini selalu melakukan editing gambar dia sendiri. Kebanyakkan nya agak gagal.

Dengan usaha gigihnya dia berjaya menghasilkan gambar yang boleh membuka mata netizen di Malaysia mahal di luar negara juga terkenal dengan apa yang dia lakukan.


Kepada mereka yang berminat dengan Syahril Ramadhan ini boleh follow dia di Instagram SRdesignart.

Sumber - Beruang Viral
Hasil suntingan remaja ini sangat REAL Hasil suntingan remaja ini sangat REAL Reviewed by Beruang Viral on 12:00:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.