Iqram Dizly ditemuramah oleh Harian MetroPetaling Jaya - Siapa tak kenal dengan Iqram Dizly yang sejak kebelakangan ini pelbagai yang dilakukan oleh Iqram di Instagram Live akaun sendiri. Ramai netizen di Malaysia ini mengecam tindakan yang dilakukan oleh Iqram Dizly ini seolah-olah dia sedang mengalami masalah mental sejak pemergian arwan ayahdanya tahun lalu.

Hari ini sebuah akbar tempatan yang mempunyai akaun facebook membuat Siaran Langsung temubual diantara wartawan dan Iqram Dizly.

Terdapat seberapa perkara yang disoal oleh wartawan kepada Iqram mengenai apa yang sedang berlaku terhadap diri dia. Malah dia mengencam kepada netizen yang suka membuat fitnah terhadap dia.

Dalam temubuat tersebut, Iqram menyatakan dirinya sudah tidak berminat untuk belakon lagi jika dapat mana-mana tawaran kepada dia untuk berlakon.


Dalam pada itu, Iqram juga menyatakan bahawa semua perbuatan yang dilakukan di Instagram adalah sememangnya kepribadian dia sendiri dan dia mengaku tidak mengalami masalah mental dalam hidupnya.

Untuk lebih lanjut boleh tengok video yang disediakan oleh Harian Metro.

Klik link dibawa ini untuk lihat video
Temubuat Iqram Dizly Bersama Harian Metro
Iqram Dizly ditemuramah oleh Harian Metro Iqram Dizly ditemuramah oleh Harian Metro Reviewed by Beruang Viral on 2:25:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.