'Faiz roslan anggap dirinya dijadikan buli siber. Jawab Sharnaaz Ahmad, "Tok Dia!!"


Personaliti media sosial, Faiz Roslan menimbulkan kemarahan netizen apabila memuatnaik vieo parodi lagu Yang Syantik dengan tarian berbaur lucah bersama dua rakannya. Tindakan itu dilihat seperti tidak menghormati kesucian bulan Ramadhan yang baru masuk hari ke kedua semalam.

Artikel berkaitan : 'Tergamak mereka mencemar bulan ramadhan dengan tarian parody kamu.'

Sebelum ini Da'i Wan Dazrin dan Yatt Hamzah menyatakan bantahan mereka mengenai video itu, terbaru Sharnaaz Ahmad juga turut memberi amaran kepada Faiz Roslan.


Sharnaaz yang dikenali dengan kelantangannya bersuara mengenai isu-isu semasa menegur keras Faiz atas video dimuatnaiknya itu. Setakat ini video berkenaan sudah ditonton lebih 400k di Instagram.

Pesan pelakon Juvana ini, jika ibu bapa tidak boleh menegur Faiz, jangan sampai 'ditegur' Allah yang mengkin boleh menyebabkannya dimasukkan ke unit rawatan rapi hospital (ICU). Shanaaz juga menyeru video tersebut dipadamkan.

Ni zaman lain macam brooo.
Kawan-kawan dok support sama dilaknatDakwa jadi mangsa buli siber

Faiz menurut seorang netizen mendakwa dirinya dibuli secara siber kerana video it, namun, Sharnaaz mencabar dia bersemuka untuk dibuli depan-depan.

Sumber : Sharnaaz Ahmad
'Faiz roslan anggap dirinya dijadikan buli siber. Jawab Sharnaaz Ahmad, "Tok Dia!!" 'Faiz roslan anggap dirinya dijadikan buli siber. Jawab Sharnaaz Ahmad, "Tok Dia!!" Reviewed by Beruang Viral on 1:57:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Ad Home

Loading...
Dikuasakan oleh Blogger.